Multiwave Oscillator en Rife Lamp Orange 

 

Onze energie (frequentie) is lager geworden door invloed van veel verschillende zaken in onze omgeving. We moeten allemaal zoveel en leven onder druk .  Denk hierbij aan stress, corona, micro organismen, straling, wifi, beeldschermen, voeding die van mindere kwaliteit is, te weinig beweging, etc.  Eigenlijk moeten we niks maar mogen we heel veel.

De Multi Wave Oscillator en de Rife Lamp Orange helpen wij je weer in balans te brengen en je energie (frequentie) weer in balans te brengen. Hierdoor ben je beter in staat beter in balans te brengen. Zodat je minder vatbaar wordt  Dit werkt heel diep door; zelfs tot op celniveau.

 

Zapper Hulda Clark

 

Met de Zapper ondersteun je je lichaam van binnenuit om in balans te blijven.  Een sessie bestaat uit 3x7 minuten zappen met iedere keer tussen de sessies door 20 tot 30 mintuten pauze.  De duur van behandeling wordt per persoon bekeken aan de hand van een advies rapport wat u van ons krijgt.

 

Gezondheid Coach

 

Wij geven advies om u  te ondersteunen in het dagelijks leven. Op basis van een analyse rapport geven wij u advies om uw eigen energie weer een boost te geven. Wij zelf gebruiken de voedingsupplementen zelf ook en kunnen zeggen dat wij als gezin kwaliteit van leven hebben terug gevonden en onze energie meer in balans is.

 

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb