Wat is BeepXtra?

Beep Xtra is een revolutionair LOYALTY PROGRAM dat zich richt op het opbouwen van sterkere klantenrelaties met bestaande klanten in winkels en geeft een stimulansen aan deze klanten om meer te kopen.

Beep Xtra loopt voorop in het opbouwen van een onderling verbonden familie van winkels op lokaal, regionaal en internationaal niveau, waarbij deze winkels van elkaar profiteren en meer bekendheid krijgen.

Bij correct gebruik zullen winkels hun klantenkring uitbreiden naarmate de Beep-familie groeit en hebben ze de mogelijkheid om een inkomen te ontvangen uit een extra inkomstenstroom.

Klanten van deze winkels kunnen profiteren van kortingen (cashbacks) en speciale aanbiedingen die kunnen worden ingewisseld bij elke Beep loyalty winkel over de hele wereld. Extra stimulansen / beloningen kunnen worden gegenereerd door een Beep Xtra Distributeur te worden.

 

Missie:

Beep Xtra heeft als doel om de loyaliteitskaartprogramma's te decentraliseren tot één betaalbare wereldwijde oplossing voor zowel winkelend publiek als winkeliers.

De huidige loyaltyclubkaartprogramma's worden overbodig naarmate   de markt kleiner wordt en consolideert tot een klein deel van de winkels die het zich kunnen veroorloven om een loyaltyclubprogramma te onderhouden.

Om het wereldwijde concept van de loyaltyclubkaart naar de toekomst te brengen, moeten de doelen en mogelijkheden van onze huidige technieken systematisch worden heroverwogen. Gebruikersinteractie met mobiele apparaten staat ook op het punt om opnieuw gedefinieerd te worden, omdat nieuwe sociale profileringscomputers veranderen hoe we omgaan met dagelijkse aankopen.
Dit verandert ook hoe we de mogelijkheden zien van loyaliteitsprogramma's via gepersonaliseerde mobiele apps, cloud computing en tastbare plastic lidmaatschapskaarten.

De evolutie komt door het vereenvoudigen van programmeerpraktijken die ontwikkeld zijn voor complexe systemen. Het is een praktijk van het creëren en aanpassen van het ontwerp van een loyaliteitsclubkaartensysteem terwijl het wordt ontwikkeld.

 

Wat is een Beep Store-klant?

Een Beep Store-klant is een persoon die zich GRATIS heeft geregistreerd voor het Beep Loyaliteitsprogramma en cashbacks (kortingen) ontvangt door te winkelen in een Beep Store, lokaal, regionaal of internationaal.

Verzamelde cashbacks (kortingen) kunnen bij elke Beep Store worden ingewisseld.

Als extra stimulans zal Beep trouwe klanten belonen met extra cashbacks (kortingen) die in elke Beep Store kunnen worden gebruikt.

 

Hoe kom ik aan mijn eigen Beep Card ?

Wordt jij lid van de BeepXtra Family? Klink dan op deze link; https://www.beepxtra.com/en/pro-user/103241

Heeft u een winkel ? Klik dan op deze link: https://intro.beepxtra.com/?ref=103241